#blogg100

Nu kör vi igen! Tänkte att jag ska hoppa på #blogg100 projektet som startar imorgon, 1 mars. Tanken är att man ska publicera minst ett inlägg om dagen i 100 dagar. Jag har haft en riktigt lång bloggsvacka. Jag har mest publicerat på facebook och inte så mycket på mina bloggar: re:urban, cui bono och nätverkssamhället. När jag tänker efter så är det nog mycket på grund av att jag på facebook har fått mycket reaktioner på mitt skrivande och det jag publicerar och på mina bloggar har det varit ganska tyst, det har aldrig blivit något riktigt momentum i kommenterandet.

Jag har valt denna blogg eftersom jag känner mig inspirerad till att skriva om stadsbyggnad, arkitektur och lite tips för arkitekter.

Vad vill du att jag ska skriva om? Kommentera gärna här nedanför!
Jag har planerat en blandning av egna funderingar, länkar, citat, tips för arkitekter, videos osv. Men det är ju alltid intressant att veta vad du vill läsa!

2 thoughts on “#blogg100”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.